Præciser din markedsføring
og sælg mere

Marketingrådgivning der hjælper din virksomhed videre

Mangler du hjælp til din markedsføring?
YouMarketing er din professionelle marketingrådgiver, som hjælper med at skabe overblik og retning på freelancebasis.

Hvordan vil du udnytte de digitale platforme til at skabe konkurrencemæssige fordele, relevans og forretning?

Du får frigivet tid til dét, som du er bedst til, mens du sikrer, at dit marketingbudget bruges optimalt. Det handler både om opgaver inden for både offline og online marketing og kommunikation – enten med fokus på specifikke projekter, delområder eller hele marketingfunktionen.

Når du vælger at outsource din markedsføring og bruge freelance marketing er det sandsynligvis den bedste investering af tid, energi og penge du kan drømme om.

For mange virksomheder kan det være svært at finde budgettet til at have en dedikeret marketingansvarlig til at varetage virksomhedens marketingopgaver. YouMarketing tager hånd om din markedsføring og skaber overblik og rød tråd, så det bliver tydeligt, hvor din virksomheds potentiale ligger og hvilke budskaber der skal kommunikeres – til hvem – og hvornår. Du undgår at bruge penge på unødvendige ting og får i stedet kanaliseret marketingmidlerne dérhen, hvor I får størst effekt for pengene.

Hjælpen er nær, når du har brug for en marketing specialist – det kan være i form af et fast samarbejdsforhold eller et afgrænset projekt, hvor opgaven afgrænses til et konkret projekt, der skal gennemføres – alt efter hvad der passer dig,  din virksomhed og opgaven bedst.

Første prioritet på ethvert projekt er altid din Return of Investment (ROI) – for uden resultater gennem markedsføringen er selv den billigste løsning for dyr.

Sådan kommer du igang

Vil du også gerne finde ud af, hvilken kundetype der vil være mest rentabel for dig, så ring 23 24 11 98 og book et rådgivningsmøde med det samme.

Rådgivningsmødet varer 1 time, hvor jeg dels vil gennemgå de 4 kundetyper med dig og dels vil vejlede dig i, hvilken type der kan give dig den bedste forretning.

Når du har valgt din kundetype, vil du med det samme kunne kommunikere mere præcist med dine kunder, og du vil løbende kunne optimere din markedsføring, så du rammer din målgruppe bedre og bedre.

Pris: 1.200 DKK ekskl. moms.

Book et rådgivningsmøde nu

Kontakt mig på formularen herunder eller på  23 24 11 98.