Hvem står bag YouMarketing?

Lidt om mig

Jeg hedder Dennis Krohn Henriksen og er indehaver af YouMarketing. Jeg holder til i Danmarks midtpunkt - Odense. Igennem mere end 25 år som grafisk designer, har jeg opbygget en masse erfaring, i en branche som er i en rivende udvikling, men jeg bestræber mig på, altid at være opdateret inden for mit fagområde.

Det bedste ved at arbejde som grafiker, er at fordybe mig i processen og nå frem til et godt resultat, som både jeg selv, du og ikke mindst dine kunder, kan være tilfreds med. Jeg brænder for at lave godt grafisk design og se sammenhængen i et firmas profil.

Jeg startede op som selvstændig fordi det føltes rigtigt! Mine tidligere stillinger havde givet mig en bred viden indenfor den grafiske branche, men jeg savnede at kunne sætte mit helt eget præg på mit arbejde. At kunne fokusere på de opgaver og mennesker der interesserede mig og som jeg gerne ville arbejde med. For mig er det vigtigt at man laver det man er glad for og god til. I mine øjne har man succes når man gør netop det. Netop dette er grunden til at jeg har valgt at blive selvstændig – fordi det gør mig glad og jeg ved jeg har noget at byde på!

Min mission er at lytte til mine kunders gode idéer og omforme disse til konkret og håndgribeligt design.

Med min kreative sans, mit grafiske håndværk og min viden omkring målgruppen, er mit mål at gøre idéer til virkelighed. Med en sans for, hvad kunden ønsker at udtrykke og med fokus på at styrke kundens markedsføring … og skabe succes for kunden”
 

Jeg ønsker at være din foretrukne grafiker
Jeg ønsker at være den grafiker du ringer til, næste gang du har en god idé. Fordi folk med gode idéer interesserer mig. Fordi jeg ikke kan lade være med at involvere mig og ønsker at se mine projekter få succes. Fordi jeg gerne vil styrke mindre virksomheder i deres markedsføring – uden at de skal gå til et reklamebureau først.

Om YouMarketing

YouMarketing leverer professionelt grafisk design og er et full-service marketingbureau, som med få undtagelser, kan hjælpe dig med din markedsføring. YouMarketing har en række faste samarbejdspartnere til de opgaver, som ikke kan løses inhouse.

Hos YouMarketing får du et personligt og ikke mindst et prisvenligt produkt og jeg er et godt alternativ til de dyre reklamebureauer.

Jeg laver grafisk design til stort set alle medier.
 

Sociale Medier
Har du brug for hjælp til de sociale medier, hjælper jeg dig også her. Om det er Facebook, Instagram, Linkedin eller andet socialt medie, så står jeg klar til at guide og vejlede dig, til at din virksomhed bliver mere synlig.