Sociale Medier Facebook Instagram Linkedin
Sociale Medier

Få flere kunder og øg din omsætning

Vil du gerne øge din omsætning? Med målrettet og skræddersyet markedsføring på sociale medier kan du nemt og hurtigt give din omsætning et ordentligt boost og samtidig få et klart overblik over præcis hvor meget, du tjener ekstra på dine annoncer.

YouMarketing kan være din samarbejdspartner i Social Media Marketing.

Hos YouMarketing er spidskompetencerne Facebook, Instagram og Linkedin.

Facebook annoncering

FACEBOOK

Vi hjælper både B2C og B2B virksomheder med at nå ud til nye og eksisterende kunder ved hjælp af Facebook annoncering.

Før at vi påbegynder din annoncering på Facebook, starter vi med at klarlægge dine mål og ønsker med annonceringen.
På den måde opstiller vi et succeskriterie, som vi arbejder henimod fra dag 1.

Derudover starter vi også med en analysefase med det formål at få forståelse for din virksomheds unikke profil, markedet du konkurrerer på og hvordan vi kan kommunikere mest effektivt til din målgruppe.

Når vi kender målet, din virksomhed og markedet, kan vi vælge de annonceformater og budskaber der har den bedste effekt til det laveste beløb. på den måde før du mest muligt ud af din Facebook reklame.

Instagram annoncering

INSTAGRAM

Da Instagram er ejet af Facebook og dermed deler data mellem hinanden, skaber det utroligt mange muligheder for at annoncere på tværs af disse platforme. Du kan eksempelvis vise annoncer til meget lave priser på Instagram til dem, der har interageret med din side på Facebook og omvendt, og kampagner kan således køres på flere platforme på samme tid.

Instagram er samtidig et meget anderledes medie end Facebook, og det er vigtigt at have in mente, når man udarbejder sine annoncer. Det er et meget visuelt medie drevet af billeder og videoer, hvorfor fokus også klart skal ligge på det visuelle for at fange dine potentielle kunders blik. Lad os varetage din annoncering på Instagram, for at sikre det optimale annonceafkast.

Linkedin annoncering

LINKEDIN

Før vi påbegynder din LinkedIn annoncering starter vi med at udarbejde en game plan for din annoncering.

En del af den game plan består i at afdække, hvad du ønsker at opnå med din annoncering på LinkedIn.

Derudover starter vi også med en grundig analysefase, hvor vi afsøger markedet, opnår forståelse for din virksomheds unikke profil og skaber en forståelse for den målgruppe, der skal rammes med din LinkedIn annoncering.

Når vi kender din virksomhedsprofil, markedet og målet kan vi opsætte effektive annoncer, så du får det største udbytte af dine annoncekroner.

KOM GODT IGANG

Hos YouMarketing sidder vi klar til at hjælpe dig i gang med annoncering på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Trænger din annoncering til et løft, kan vi hjælpe dig med dine kampagner. Skriv til youmarketing.dk@gmail.com eller ring på 23 24 11 98.